[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Silkroad gidas » SilkRoad online Build'u gidai (CHINA) » Int Bow ([Guide])
Int Bow
AngelasDate: Saturday, 2010-02-13, 11:05 AM | Message # 1
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
Pure Int Bow
Kodėl Šis Gidas Buvo Sukurtas?
Pastaruoju metu daugelis sako, kad bow ir int yra nesuderinami dalykai, tai lyg užpilti vandens ant aliejaus. Taigi šis gidas skirtas tiem žmonem kurie nori su savo charu kalti priešams per atstuma, tureti daug crit naudojant streles ir nukus!
Trumpas Žodynėlis.
Str- Phy. Jėga
Int-Mag.Jėga
Mobai-Monstrai
Buffai- Skillai Stiprinantys Tave Arba Kita
AOE- Tai Skillai Įdodantys Keliem Monstram Vienu Kartu.
Pvp- Žaidėjas Prieš Žaidėja
Pve- Žaidėjas Prieš Monstra
Turinys
1. Bow Privalumai
2. Reikalingi/Galintys Praversti Skillai
3. Šarvai ir Ginklai
4. Pvp, Pve ir kita
1. Bow privalumai
Ka gali bow padaryti?
Boweriai žinonma naudoja lank air strėles. Lankas- simbolizuojantis puolima per atstuma ir strėlės-reikalingos kad lankas iššautų. Kadaisia buvo pasakojama, kad kuo labiau įtempsi lanka tuo toliau ir stipriau jis iššaus. Taip ir viskas yra ant SRO, kuo ilgiau treniruoses ir lvl kelsies tuo stipresnis būsi. Taigi pagrindininiai pliusai yra kad gali pulti kitus per atstuma ir iš arti, galingi critikalai, stunai ir knock-back (tai nustumimas).
Kodėl Int?
Aš dariau kažka panašaus į apklasa žaidime ir gavau gana įdomius rezultatus. 10/10 žmoniu balsavo už str bow negu už int.
Taigi aš susikuriau str bow, ir ėjau farminti prie bandit archerių. Aš juos galėdavau 2 hitinti iki to akimirkos kai radau/nusipirkau daiktu su +int ant jų, tada aš galėdavau 1 hitinti archeries. Taigi Int yra puikus dalykas jai esi bow, nes kuo daugiau Int turi tuo didesnį dmg darysi su skillais.
Dar vienas dalykas geras yra, kad jai esi Int tada dar galėsi mokintis nukus kurie daro tonas dmg.
2. Reikalingi/Galintys Praversti Skillai

Šis buildas bus kaip s/s arba spear nukeris, bet mes išmaxinsim daugiau bow skillų.
+Anti Devil Bow – Praverstų
Šis skillas gali būti maxinamas bet jis tikrai nera privalomas. Šis skillas pravers esant mažo lvl nes jis padės greičiau dasimušti iki 30 lvl nukų. Būnant aukštesnio lvl šis skillas irgi yrgi gali praversti. Tarkim kad tu kovoji pries glaive/spear ir jis yra įsijunges Fan Spear skilla, tada tu jam padarysi daug daugiau dmg ir gal net laimėsi pvp.
+Arrow Combo Attack—Reikalingas
Šis skillas yra tikrai puikus nuo aukstesnio lvl, nes esant 73 lvl, šis skillas gaus galimybe nustumti prieša atgal, o tai yra labia vertinga ant pvp ir pve. Kaip glaive tu galiesi nustumti prieša nuo savęs, ir tap pat šis skillas dažnai naudojamas pribaigti moba arba kita žmogų. Ir taip pat skillas tinka nutraukti priešo skilla arba puolima to nustumimo dėa .
+Hawk Training Series—Reikalingas, bet jai sp trūstatj nesimokink
Iš šitų skillu siulyciau išmokt black hawk arba lightning hawk. Esant nukeriu tau reikės kuo didesnio attack rating, kad padarytum kuo daugiau dmg. Tad tam gali išmokt white ir blue hawk nor sir lightning hawk atroda gražesnis ;].
+Autumn Wind Arrow—Nebūtina, bet jai nori mokinkis
Na šis skillas tiesio iššauna strėlia tiesia linija ir įdoda dmg visiems kurie atsiduria jos kelyje. Bet nesupraskit manęs klaidingai, šio skillo dmg visai neprilygsta tavo nukams. Aš asmeniškai neėmiau šio skillo, bet jai norit jus galit mokintis.




Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
AngelasDate: Saturday, 2010-02-13, 11:07 AM | Message # 2
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
+Break Heaven Arrow—Reikalingas
Šis skillas turetu būti išmaxintas jai tu esi Int bow. Jo dėka tu galėsi pulti kitus per didesnį atstuma. Pvz. Tu kovoji ir nuo tavęs pradeda begti priešas ir nukai negali jam įkirsti del atstumo, tu tėsiog pradėk kovoti su bow ir tu jį pasieksi.
+Explosion Arrow—Gali praversti
Atvėrus šio skillo treciaja knyga tai bus galingiausias china skillas, bet nusileis tik nukams. Nuo 76 lvl šis skillas gares Stuninti priešus. Jei tu Int tada šis skillas bus kaip tavo antras nukes. Tai AOE skillas jis įdos dmg ir tiem monstram kurie supa tavo taikinį.
+Strong Bow—Reikalingas
Šis yra vienas iš pagrindinių bow skillu esant Int bow. Nuo 76 lvl jis galės stuninti, o tai tikrai paverčia. Tai tikrai geras skillas ant pvp ir jis praverčia kai nori nutraukti priešo puolima. Tai taip pat daro panašu dmg kaip tavo nukai.
+Mind Bow—Gali praversti
Šis skillas praverčia kai grindini, bet jis deja gali pritraukti mobu dėmesį kuris tau nelabai reikalingas nest u juk Int ir gali mirti. Taip pat praverčiantis skillas kj darai plvl.
+Mind Concentration—Reikalingas
Čia passive skillas, kai tu pakeli jo lvl jis automatiškai sustiprina attack rating ir tau nekad nereikės buffintis.

Lightning
+Thunder Force—Reikalingas
Tai tavo reikalingiausias skillas, jo dėka tu kirsi daug budamas Int, tai tavo imbue.
+Piercing Force—Reikalingas
Šis skillas padidina tavo dmg, kj jis išmaxintas jis tau padidins 18% , gal tai atrodo nelabai daug bet jo dėka , budamas aukštesnio lvl tu galesi 1hitinti savo lvl mobus.




Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
AngelasDate: Saturday, 2010-02-13, 11:08 AM | Message # 3
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
+Wind Walk—Reikalingas
Tai greičio buffas kuris padės tau vos ne dvigubai greičiau judėti. Taip pat po šito skillo atsiranda Phantom Ghost Walk kuris praverčia norint pabėgti nuo mobų.
+Lion Shout—Gali praversti
Šis skillas yra puikus norint pribaigti priešą. Bet turėk omenį kad tu turi Arrow Combo skilla kuris yra taip pat greitas ir daro daugiau dmg. Šis skillas turėtų būti išmaxintas jai tu esi s/s/spear nukeris. Taip pat šis skillas yra AOE tipo tad jis daro dmg ir aplinkui tavo taikinį.
+Concentration—Reikalingas
Tai skillas kuris padidina tavo parry ration ir tai reiškia, kad tau kiti padarys mažiau dmh.
+Thunderbolt Force—Reikalingas
Tai tikrai puikus skillas ir tai tikriausiai bus tavo pirmasis nukas. Tai puikus skillas ant pvp, pve ne tik delto kad daro gera dmg, bet ir dėl to, kad jis daro dmg ir aplinkui tavo taikinio esantiems mobams.
+Heaven’s Force—Reikalingas
Tai dar vienas passive skillas kurio tau nereiks buffintis.
Cold
+Cold Force—Jai nori gali mokintis
Čia kaip Thunder Force bet kerta mažiau ir turi galimybę užšaldyti prieša.
+Frost Guard---Reikalingas
Tai skillas turintis didelį vaidmenį tavo builde, kai šis skillas išmaxintas jis tau duos 158 taškų phy. ginybai.
+Cold Wave Attack—Gali praversti
Tai skillas galintis užšaldyti prieša, bet užtat jis neturi prasmies jai priešas turi piliulių. Žinoma turi vertę jai tu kovoji prieš mobus, bet tu juk nukeris, tu juos pribaigsi net jiem nepriartėjus.
+Frost Wall—Gali praversti
Skillas praverčiantis jai tave užpuola keli priešai. Jo dieka priešai tau nepadarys dmg laiknai, tu dar galėsi pulti, bet dėje negalesi judėti iš vietos.
+Frost Nova—Gali praversti
Tai gražus skillas, kuris užšaldo visus priešus kurie tave supa.
+Snow Storm—Rekalingas
Puikus skillas, gerai atrodo ir nuo aukštesnio lvl jsi bus AOE tipo ir įdos dmg keliem priešams vienu kartu. Jo dmg nera didelis kaip lightning nuko, bet tikrai verta turėti.
+Snow shield—BUTINAS
Šis skillas yra ypač reikalingas, jis tau padės išgyventi prieš daugel kitų buildu. Jį privaloma turėti.
+Cold Armor—Reikalingas
Tai puikus passive skillas kuris padidina tavo phy. ginyba
3. Šarvai ir Ginklai
Armor:
Geriausia tureti pačioje pradžioje.
Nuo 1 lvl iki 47 lvl
Protector:
Tai geras dalykėlis kurį sukūre Joymax. Tai turintys pusiausvira tarp mag. ir phy. def šarvai. Tai puikųs šarvai būnant mažo ir bunant aukšto lvl.
Nuo 1 lvl iki 90 lvl
Garmet:
Tai tikriausiai garsiausi šarvai iš šių paminėtų. Jis duoda tau 20% didesnį judiejimo greitį ir padeda išsaugoti MP. Daugelis nešioja garmet nuo aukštesnio lvl kad galetu būti greitesni ir išsaugoti potus.
Bow:
Tavo pagrindinis ginklas. Nieko daugiau ;]
4. Pvp, Pve ir kita
PVP
Kai esi aukštesnio lvl:
Pagrindinis dalykas kurį tu turi turėti galvoje yra kaip nugalėti prieša. Tau tikrai reikia labia stebėti ka priešas daro. Kai pvp prasideda pradek nuo Lightning nuko, o tada Strong Bow. Daryk tai tol kol pastebėsi kad tavo Hp jau sumažėjo. Tada pradėk leisti Arrow Combo ir tikriausiai tai prieša nustums nuo tavęs, o jai ne tada pabek su Ghost Phantom Walk. Tada vėl daryk viska nuo pradžių.
Kai esi mažesnio lvl:
Pradėk su bow puolimu,strong arrow arba explosion arrow. Jai pirma karta darai pvp su juo tada jie nežinos, kad tu Int. Tada pradek nukinti ir vel bow skillus. Turėtu viskas eitis gerai, bet nepamirsk kad bow pradeda spindėti tik nuo 70 lvl.
PVE
Kai kovoji prieš monstrous pradėk kova nuo nukų, strong bow arba demon arrow/anti devil ir tada naudok arrow combo prieš juos




Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
GeforceDate: Sunday, 2010-03-14, 2:16 PM | Message # 4
Naujokas
Group: Users
Messages: 15
Awards: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Įdomus buildas iš tikro smile Kažkada esu galvojęs daryt panašų, bet tai buvo taip senai jog net nepamenu.. Iš tikro, smagu išbandyt kažką skirtingo nei kad visi.. :/ Įsisenėję prototipai su bow tai FULL Str.. paprastas pavyzdys, ateina PVP. Pamato bow, ko visi tikis ? Daug HP.. o tu kai pi*i damage.. smile Įdomus build iš tikro smile Reiks kada išbandyti smile

rSRO
Server: Венера
Nick: Meka
Guild: Елите_Зона
 
limonkeDate: Saturday, 2010-04-03, 10:41 PM | Message # 5
Nežinomas
Group: Users
Messages: 4
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
E o is Picheon skillu kokias spalvas kelt ?
 
AngelasDate: Sunday, 2010-04-04, 0:31 AM | Message # 6
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
Gali ,kad ir visus smile



Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
AcmesDate: Sunday, 2010-04-04, 4:59 PM | Message # 7
Vietinis
Group: Users
Messages: 29
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (limonke)
E o is Picheon skillu kokias spalvas kelt ?

Is pacheon gali nekelti Autumn Wiind Arrow serijos, nes nelabai naudojama smile , o seip kiti skilai yra reikalingi


sro:rsro
Server:Behepa
Nick:_Amyp_
Guild:Elite_Zona
Dgr:7
 
AngelasDate: Sunday, 2010-04-04, 7:31 PM | Message # 8
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
Nu ;]



Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
Forum » Silkroad gidas » SilkRoad online Build'u gidai (CHINA) » Int Bow ([Guide])
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Made By Angel™ 2024