[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Silkroad gidas » SilkRoad online Build'u gidai (EUROPA) » Bard ([Guide])
Bard
AngelasDate: Sunday, 2010-02-14, 3:22 PM | Message # 1
Sensėjus
Group: VIP
Messages: 71
Awards: 4
Reputation: 11
Status: Offline
Turinys

1. Gidas
2. Bardo Pareigos
3. Skillai
4. Patarimai Ir Gudrybės
5. Subas
6. Video Klipai

1. Gidas
Šis gidas buvo sukurtas norit paaiškinti daug ką apie bard klase. Stengsiuos kiek galima labiau paaiškinti kuo bardai yra svarbus ir kodėl linksma būti tokiu. Šis gidas nepapasakos kas bard, kaip jis atsirado ar pan. Čia bus paaiškinta tik tai ko gal kai kurie nežinojo apie bardus.

2.Bardo Pareigos
Bardas labiausiai susijas su mp, greičiu ir dmg susiurbimu. Būdamas 80 lvl, tavo mp padides net 50% užsimovus arfa. Tavo greitis su Swing March skillu bus 90% didesnis. Tai pats galingiausias pagreitinimo buffas visame sro žaidime. Nors tu gali nusipirkti Drug of Typhoon is pardkes bet jis kainoja 200k ir veikia tik 30 min. Bardo skillai yra patįs greičiausi ir padaro juos stipresnius uz wizzus ir xbow nes bardas juos visada aplenks smugio greiciu ir dazniausiai uztenka 1 hito kad patėstum wiza ar xbow kurie yra įsijunge extreme arba life control. Jie turi ir tikrai greita cooldown (tj laikas po kurio tu vėl gali naudoti tą patį skilla) Taigi kokia tavo rolė? Kuo tu ypatingas? Aš tai vadinu 3 elementai. MP, Greitis ir Tambour (vienas is bard skillų).
Visų pirma, bardai yra pagalbininkai. Įsikalkit tai į galva. Neinkškit, kad bardai negali įdoti didelio dmg. Bardai turi padeti kitem atgaivinti MP. Gal kasnors pasakys, “Aš turiu potus, kodėl man reikalingas bardas gaivinantis mano MP?”. Visų pirma wizardams, clerickams ir net wariorams reikia MP kad galetu naudoti/išlaikyti savo skillusbetkokiame pt. Ir 15 sec. potu naudojimas nepades nes jie dažniausiai panaudoja daugiau MP negu potai galetų atgaivinti.
Dėlto bardai yra reikalingi. Kad visas tavo pt galetų begailesčio leisti savo skillus ir tikrai nepritrūkti MP. Bardai irgi geri padedant įdoti dmg monstrams. Gal jie ir nepadaris didžiulio dmg party grindant, bet masinėse pvp jie tikrai spindės.

Antra, greitis. Kuo greiciau tavo tankai judės ptyje, tuo daugiau ir greiciau jie mobu atviliuos. Daugiau mobu reiškia daugiau taikinių wizams. Daugiau taikinių reiškia daugiau exp/sp. Ir visem turėti greitį yra puikus dalykas ant pvp/guild waruose/fw/ ir jobinant.

Trečia, tambourai. Bardai turi du pagrindinius tambourus ir hit marchus. Guard tambouras, mana tambouras ir hit marchas. Būdamas 80 lvl, guard tambouras susiurbs 38% viso phy. Dmg ,o mana tambouras susiurbs tek pat mag. Dmg ir šis skilas veiks visem pt nariams. Hit march padidins viso party attack ratings net 79 taskais. Kuo didesnis attack ratings tuo daugiau išvis visas pt padarys dmg. Kadangi daugelis žmoniu neįvertina tambouru duosiu jums pvz. Tarkime tu esi wizas ir tu turi 8k HP. Ateina žmogelis ir jis tau įkerta 10k ir tu mirsti. Su tambouru jis tau kirs 38% mažiau. Taigi jis tau įkerta 6.2kk ir visdar gyvas ir gali jam dar karta idoti is sava nuko. Taip pat viskas veikia kai tu esi ptyje.
Battle Bard ( Kovos Bardas). Tavo nukai galima sakyti daro tiek pat dmg kiek ir china nukeris. Bet tavo skilai yra daug daug greitesni. Tu tikriausiai 2-3 hitinsi betką kas yra be papildomu bufų. Nukink kiek gali kj turesi laiko tarp MP healinimo. Stenkis islaikyti savo tambourus/dancus ir suprasi kaip įdomu yra žaisti už Bardus.
2. Skillai


Čia pavaizdoti visi bardo skillai, tikiuosi tai pades pradedantiems žaisti už bard. Tesiog pasiimkit tuos skillus kurie yra išmaxinti.

Geri skillai kuriuos reikia išmaxinti

Aš nežadu aiškinti ka daro kiekvienas skillas, galesit patys paskaityti per žaidimą. Bet paaiškinsiu tuos skillus kurių gal kaikurie manys nereikia tureti.

1. Cure Melody – Gal išpradžiu atrodys, kad šis skillas nieko vertas, bet nuo 90 lvl šis skillas gaun atnaujinima vadinama Cure Music ir jis panaikins kiekvienam pt nariui po vena koki cursa ar poisena.
Pastaba: Jei tau neuztenka sp tj gali nesimokinti sito skillo.

2. Tuning Noise/ Tunning Sound – Tj gana mažo dmg skillas, bet jis turi du privalumus. Pirmas, šis skillas visada įduos kitam žmogui toki dmg kiekį koks yra parasytas ant skillo ir tuo paciu tau iskart atsipildys MP tek pat kek įdaviai. Antra, šis skillas įdos tokia dmg kiekį koks parasytas ant skillo nors ir priesas yra isijunges kokį buffa kaip Bless Spell ar Iron Skin.
3. Horror Chord, Weird Chord ir Booming Wave – Čia tavo pagrindiniai nukai, gal kaikurie sakys kad bardai silpni ir jie neko gero dmg nedaro, bet aš tikrai taip nemanau. Bardai su šiais skilais yra vieni iš geriausiu ant masinių pvp kaip guild warai ar FW ir šie skillai turi patį greičiausia cooldown ir tu būsi nenugalimas prieš betkokį int dėl šio greičio.


Keturi išmaxinti dancai ir Booming Wave.

4. Patter Clamor- Daugelis žmonių šio skillo neima, bet mano manymu tj gana vertingas skillas. Jis pravers kj bėgi nuo priešo arba kj nori sustabdyti prieša bėgantį į tave.
5. Passive skillai- Išmok juos visus. Kj esi juos išmaxines tavo tambourai/dancai neišnyks iškart po vieno hito.

Norint išmaxinti šiuos skillus iki 80 lvl tau reikės 192,104 sp.
3.Patarimai Ir Gudrybės

Dance skillai
1. Dancai duoda tavo pt buffa kurio negali duoti jokia kita klasė. Maximalus dancų skaičius viename partyje gali būti 4, tam reikia 5 bardų. Pvz. Būdamas 80 lvl tu galėsi savo visam pt duoti 34% Psy/Mag didesnia ginybą. Įjunk Dancing of Wizardy kj tavo pt turi wiza, ir visa tai baigsis mirtinai. Pvz. 20k nukai virs 26.8k nukais, tai užtektinai užversti betka iš 1 hit.
2. Kaip padaryti kad dancai išeitų lengvai??? Lengviausias budas yra šitas.

Bardas Nr.1 – Leidžia betkoky tamboura arba hit march.
Bardas Nr.2 – Leidžia koki nori danca+ ir tamboura arba hit march ( negali but toks pat tamboras arba marchas kaip pirmojo bardo)

Viskas... Tavo pt džiaugiasi gražiu dancu.
3. 4 dancai vienu kartu.Išties gražu matyti 4 dancus vienu kartu. Kaip tai padaryti???

Bard Nr.1- Guard Tambour
Bard Nr.2- Dancing of Fight + Mana Tambour
Bard Nr.3- Dancing of Wizardry+ Hit March
Bard Nr.4- Dancing of Healing
Bard Nr.5- Dancing of Mana
Štai ir max dancų party.

Dar pamiršau pamineti, kad norint dancus daryti visi bardai turi būti viename party.

Mp healinimas
1. Norint,kad tau butu lengviau healinti pt MP pasakysiu kokia eile geriausia healinti. Visada pirmiausia reikia healinti tankus,paskuj wizus ir galiausiai clericus ( tj mano manymu geriausia eile healinimui)
2. Jeigu tau pabodo sedėti ptyje ir tesiog neturi ka veikti. Pabandyk stengtis padaryti taip, kad visu pt nariu mp butu visada pilna. Tai kartais gali pražvalinti, kad neužmigtu prie PC ^^.

5.Subas

Tu gali pasirinkti bet kokį suba kuris tau patinka, bet mano sub yra Wizardas. Aš buvau pure bard iki 4x lvl ir pasiiemiau wizz suba, kad jai nerandu pt as pac galeciau pasolinti.




Štai kaip atrodo mano wizz skilai ir skill barai, gal tai pades pradedantiesiems.

Norint išmaxinti Bard ir Wizard skillus iki 80 lvl tau reikės 430,474 sp.
6. Video Klipai

Battle Bard

Battle Bard in Fortress War lvl 90 with Mana Orbit

Battle Bard in Fortress War lvl 8X without Mana Orbit

Battle Bard in Grind Party lvl 90 with Mana Orbit

Dancai

Max 4 Dances

Na kaip ir viska tongue




Įmesk reputation "+ " , o tai laimės nebus ;]
 
Forum » Silkroad gidas » SilkRoad online Build'u gidai (EUROPA) » Bard ([Guide])
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Made By Angel™ 2024